За нас

Здравейте, казвам се Добри Динев и съм управител на фирма ,,Вирадо 2“ ЕООД регестрирана в търговския регистър на република българия с Булстат: BG202450788. Занимавам се с автотапицерски услуги от над 20 години, в годините на работа аз и нашият екип не спираме да разрастваме нашата дейност и да задоволяваме нуждите на своите клиенти научете повече за нас по доло.
БоядисванеВъзстановяване

Заставаме с лицето си зад нашата работа

Нашата история

Здравейте, казвам се Добри Динев и съм управител на фирма ,,Вирадо 2“ ЕООД регестрирана в търговския регистър на република българия с Булстат: BG202450788. Занимавам се с автотапицерски услуги от над 20 години, в годините на работа аз и нашият екип не спираме да разрастваме нашата дейност и да задоволяваме нуждите на своите клиенти. Присъставаме на едни от най-големите конференции и събития в световен мащаб за автоинтериор, което ни дава възможност да сме наясно с най-новите тенденции в света на автоинтериора и да може да задоволим нуждите на нашите клиенти.
Автотапицерско ателие ,, Вирадо 2“ ЕООД предлага широка гама от услуги за автоинтериора, ние ви предлагаме: Боядисване на волани, седалки и всякакви автоинтериорни детайли, възстановяване на волани, седалки, копчета и пластмасови детайли, гръмали табла и еарбеци, претапициране на всички автомобилни детайли.
Всеки един ремонт се извършва от квалифициран екип с дългогодишен опит в бранша и се проверява от управителя на фирмата преди да бъде издаден на клиента.
Защо да изберете нас?

За разлика от голяма част от тапицерски ателиета, който Ви предлагат възстановяване и боядисване на вашите детайли ние предлагаме също така и автотапицерски услуги.

Какъви са плюсовете за вас от това

-Даваме Ви реална отценка за състоянието на вашия детайл и Ви предлагаме оптимално най добрия вариянт.

-Няма нужда да посещавате няколко места за да може да преведете автомобила си в блестящ вид.

-Високо качество на услугите и над 20години опит в бранша.

Волани

Ние Ви предлагаме възстановяване и боядисване на пластмасови волани и кожени.

Седалки

Ние Ви предлагаме възстановяване и боядисване на седалки от естествена и изкуствена кожа

Интериорни лайсни

Ние Ви предлагаме възстановяване и ремонт на интериорни лайсни.

Копчета и пластмасови детайли

Ние Ви предлагаме възстановяване и боядисване на копчета и пластмасови детайли.

Гръмнали табла и еърбеци

Ние Ви предлагаме възстановяване и ремонт на гръмнали табла и еърбеци.

Безплатна консултация

За вас нашите клиенти ние Ви предлагаме безплатна консултация на място на адрес:
ВИРАДО ИЗТОК:   ул. “Самоковско шосе” №1
ВИРАДО ЗАПАД: Ул. "Кукуш" №1, Гр. София ( До бизнес сградата на А1)
телефон:

089 977 2020

Често задавани въпроси
Нужно ли е да запазим час за коснултация?

Здравейте, препоръчваме Ви предварителното запазване на час с цел да се избене времето за чакане докато автомобила Ви бъде прегледан. При запазен час, ние ще сме потготвени и специалист ще направи оглед на детайла Ви.

Трябва ли да почистя детайла преди да го оставя?

Не, няма нужда да почиствате детайла преди да го оставите за възстановяване при нас. Нашите специлисти ще се погрижат за всичко.

Издавате ли гаранция за извършената услуга и какъв е срока?

Да, за всяка извършена услуга ние издаваме гаранция за нея. Гаранционата карта която ще получите е валидна за срок от 2години.

Заплаща ли се авансово?

Не, заплащането винаги е след предаден на вас детайл с протокол. След като Вие удобрите готовия детайл,  получавате гаранция към него и инструкций за по дълаг живот на автоинтериора.

Call Now Button